tisdag 19 december 2023

Julgranen

Nu är det jul, här i vårt hus, julen är kommen hoppfallerrallera. Barnen i ring, dansa omkring, dansa omkring. Granen står så grön och grann i stugan, granen står så grön och grann i stugan. 

Anders for efter jobbet och kikade efter en gran på byn. Ingen av de som fanns just då att köpa var fin, så han och barnen for och köpte en i stan istället när jag jobbade. 

På söndagen efter att ha firat Bosse åkte vi hem och gick igång med granpyntningen och resten av julpyntet. 

Det mesta av pyntet är sådant vi ärvt, fått, pysslat och köpt på loppisar. Nån påse med gamla halmdekorationer och garntomtar hittade jag på Tradera. Sedan barnen kom har de fått någon ny rolig julgransdekoration då och då. Bland annat i sina paketkalendrar. Så vår gran är som resten av hemmet. En blandning av ärvt, fått, loppat och nytt. Mest gammalt och den röda tråden är: 
Vi tycker om. ❤️

Jag gjorde varm choklad och värmde glögg till oss att smutta på under julstöket. Granen blev så fin och nu känns det väldigt juligt hemma hos oss. Barnen var så entusiastiska. De packade upp alla prydnadssaker och placerade ut. De hängde upp sina julstrumpor samt julgranspynt. Det märks att de gillar det här. ❤️










 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar