söndag 1 september 2024

Tages 6-års kalas

Vilken dag!

Vi vaknade vartefter i morse. Jag, Anders, Tage, Dagny, Moa och Marie. Efter en lång och skön frukostmorgon började det så sakteliga bli dags att förbereda Tages 6-års kalas på Nordanborg. Marie och Moa var snälla och tog alla djurbestyr så att vi kunde ägna oss åt att blåsa ballonger, blanda saft, ställa iordning långbord, koka kaffe, bära ner glass etc.

Vid klockan 14 kom alla härliga barn med föräldrar. Tage bjöd alla barn i sin nya klass, grannbarnen och barn som han lärt känna genom våra vänner. Några syskon kom också. 

De verkade ha så roligt när de öste på i salen på Föreningshuset! Det blev pause för marängsviss saft och kakor. Sen öste de järnet igen. Dans, fri lek och några lekar som Edwin, Alwin och Nour ombesörjde. Jättebra! 

Under tiden kalaset pågick så åkte Dagny till Lit på en prova-på-dag på scoutkåren. Hon verkade uppskatta scouterna. Kanske blir hon spårare i höst. 

Efter kalaset gick jag hem med Dagny, Tage och Nour och fixade lite enkel middag. Anders stannade kvar och städade. Efter att ha myst och matat kaniner cyklade Nour iväg för att sälja pandakatalog. 
Dagny tog ett bad och Tage byggde med lego han fått i present. 

Barnen somnade sedan på rekordtid! Jag och Anders gjorde varma mackor med svampstuvning och varma koppen. 

Nu är vi så trötta, och så nöjda! 

TACK Dagen!!! ❤️❤️❤️








Bilder: E. Rasmusson, J. Svensson. 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar