Varje år brukar företaget jag jobbar för bjuda alla kunder och anställda på julbord. I fjol blev det inget till följd av pandemin. I år lät dom varje arbetslag välja hur man ville göra.
Då coronaläget trappats upp en aning valde vi på min arbetsplats att göra ett eget litet gemensamt julbord istället för ett restaurangbesök.
Jag, Anne-Lie och barnen for på Maxi i förrgår och handlade. Anne-Lie förberedde en del av maten och igår träffades vi några timmar tidigare allihop för att hjälpas åt med resten.
Då en av oss är vegan och en glutenintolerant så blev somliga av julbordsrätterna nya och spännande. Anne-Lie hade verkligen ansträngt sig och vi alla fick en riktigt god smakupplevelse!
Vanlig skinka, renkorv och Jansson.
Men också veganska och glutenfria "kött"bullar.
Gravad morot.
Världens goaste katt Turid!
Som trots Anne-Lies alla ansträngningar genom åren som bla svindyrt bantningsfoder, ser ut som en köttbulle. 🙃❤🐱
Finns ingen katt som är så trevlig som hon!
Kenzo myser i julstökets centrum.
Han fyller f.ö 12 år om bara några dagar. ❤
Det fanns både icke vegansk och vegansk rödbetssallad på julbordet.
Grilljerad kålrot.
Ljummen kålsallad med både
rödkål, grönkål och brysselkål.
Efter ett mastigt julbord med sillar korvar, köttbullar, bröd, getost, lax och annat,
Passade det så himla bra med en
fruktsallad till efterrätt!
Lagen var kryddad med olika
julkryddor så det blev verkligen
en julig twist på den.
Dessutom kunde vi njuta av den allihop.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar