måndag 30 oktober 2023

Halloweendisco i Norderåsen

I fredagskväll var det dags för halloweendisco! Vi blev ett stort gäng med barn och vuxna som hjälptes åt. 

På kvällen innan träffades vi och pyntad och gjorde förberedelser, lekte, umgicks och fikade tillsammans.

Några handlade godis, läsk och priser och förberedde godispåsar och staplade läsk. Några barn ansvarade för tävlingar och lekar och en pojke var musiknansvarig.

En granne for in och köpte en dunk med diskmedel till diskmaskinen när vi såg på torsdagen att det var slut. En bytte glödlampor från gula till färgade. Två familjer tog med sina pumpor att dekorera entren med. En köpte mjölk till kaffet och flera personer bakade och skänkte dessa bakverk till festen. Jag bakade också. Mina kakor till kvällen före blev bra. Kakorna till festen slängde jag in i sista stund samtidigt som jag försökte sminka barnen, packa till Stockholmsresan och typ duscha samtidigt. De blev rejält brända och bara att kasta. Tur vi var flera som skänkte kakor. 

Somliga kom tidigare och kokade kaffe och skar kakor. Några stod i entrén och andra i cafét. Någon gjorde listor att skriva upp alla barn på samt bongar att handla för. En annan fixade prislistor. Ett gäng stannade kvar på kvällen och städade toaletter, diskade och plockade undan allt. Några andra kom och städade golv dagen efter. 

Ett väldigt bra sammabete som tillsammans gav 100 barn en mycket rolig discokväll. Många var också de vuxna som följde med sina barn denna kväll. 

Dagny och Tage hade så kul!

Fikapause i förberedelserna. 


Brända kakor... 











En trött pojke och en trött mamma
 längtade hem till sina sängar. 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar