onsdag 11 oktober 2023

Basket och biff

Idag plockade Dagny upp en lapp ur ryggsäcken. Det var en inbjudan att få prova på basket i Häggenås sportklubb för hennes årskull samt en årskull över och under hennes. 

Hon ville testa, och då Anders var till stan för att uträtta ärenden, så tog jag med bägge barnen och hundarna och for ner till Häggenås. 

Jag tänkte att jag och Tage kunde passa på att ta en hundpromenad I Häggenås när Dagny testade basket, om och när vi såg att det gick bra. 

Men när vi satt där på bänken och tittade på de roliga övningarna kom grannpojken tillika Tages goda vän inspringande i sporthallen med sin syster. Då kunde inte Tage sitta kvar på bänken längre! Han sprang upp och deltog hela timmen han också. 

Tränarna var så duktiga och barnen var också jätteduktiga! När vi åkte hem var båda barnen glada och entusiastiska! Kanske främst Tage. Det här vill vi fortsätta med Mamma! 

Till middagen testade jag ett nytt recept. Fetaostfyllda biffar med gräddsås och ugnsbakade rotfrukter. Det blev gott och Dagny åt med god aptit. 🙂





Bra alternativ till våra barn
som inte älskar sallad. 🥕👌🥕



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar