torsdag 3 augusti 2023

Tack Skåne & på återseende

Att ta farväl av Skåne och familjen där är alltid lite vemodigt för en halvskåning som mig. Så har det alltid varit, i hela mitt liv. 

Farmor Asta och Farfar Malte i Örkelljunga. Faster Maj i Ängelholm och Faster Gunborg i Danmark. Wanda, Vera, Micke, Fanny, Rebecca, Morten, Peter, Egon, Elsa och Anne. Många av dom har vandrat vidare och i ljust minne bevarade. ❤🙏❤

Nu har vi sagt hejdå till Mamma och Pappa, Syrran och Svåger. Och så har vi sagt TACK! För de har bjussat oss på en helt makalöst bra semester! 

Barnen har fått bada på utomhusbad, inomhusbad och i havet. De har fått gå på tipspromenad på klostret, åkt med Lilla tåget och en veteranbrandbil. De har besökt keramiker som gett dem lera. De har lekt på roliga lekplatser och spelat tv-spel med sin Morbror och moster. De har fått lego, pussel, god mat, glass, godis, snacks, pyssel och massa högläsning. 

Jag och Anders har fått härlig familjetid men också skön egentid. Vi har besökt museum, loppisar och bilutställning. Ätit massor av god mat. Bad, sol, utflykter och vila. Familj och kamrater. 

Vi har haft en underbar semester! 

Nu på morgonen startar vår långa hemresa genom Skåne, Småland, Östergötland, Södermanland, Uppland, Gästrikland, Hälsingland, Medelpad och Jämtland. Vi stannar en natt i Stockholm på vägen. 

Så tacksam för denna sommarresa! 



Barnen tycker alltid det är 
jättetråkigt att säga hej då. ❤


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar