söndag 19 maj 2024

Springmeets 25 års jubileum

Igår var det dags för årets upplaga av Springmeet. Dessutom 25 års jubileum och publikrekord i år igen. 11300 besökare! 

Jag, Anders och barnen for dit tillsammans med Ford 56:an. Vår vision var att komma iväg redan kl 8 men vi hade varit optimistiska. Drygt en timma senare än beräknat blev det. Packlistan var lång. 

Alla mina tankar och förväntningar med dagen infriades! Att vi skulle ha roligt, äta gott, att barnen skulle få en bra dag, gå på marknaden, se på lite uppträdanden, se på fina bilar och motorcyklar och framförallt!: träffa härliga vänner och bekanta! 

Lunch och fika i glada vänners lag stod högt upp på min önskelista. Så på fredagen efter jobbet åkte jag på Lidl och handlade ingredienser till följande lunchmeny:
Salamibriesmörgåsar med ruccola och paprika, kladdkaka (som jag svängde ihop på kvällen) med vispgrädde och jordgubbar till efterrätt samt kaffe, godricka och nötter plus melon som tilltugg. Jag gjorde ganska många mackor och en ganska stor kladdkaka ifall någon mer skulle tänkas vilja dyka förbi på vår picknick. 

Och vilken mysig picknick det blev! 
Vi plockade fram campinbordet och la på en duk. Magnus Roos hämtade sitt bord och pallar och så rullade vi ut filtar. 

Björn, Mia, Maria, Matilda och hennes kompis kom. Liksom Matti, Linda, Moa, Magnus Roos, Anders Nyh och Anna-Carin. Rikard och Seppo slog sig ner bland oss och flera andra kom och surrade. Regina, Ingrid, Conny, Gunsan David och Valter mfl. Solen strålade och vi hade det så himla mysigt i gröngräset omgivna av motorburna kamrater och vackra bilar. 

Det var många fler jag hade velat träffa och bjuda in på vår lunch igår men tiden liksom bara rusade och allt skedde så spontant. Dessutom var vi tvungna att åka tidigt från träffen så att tjejerna skulle få ta det lite lugnt innan sin stora och långa dansshow senare på kvällen. 

Matti och Linda hade gjort iordning så fint för oss hemma hos dom i Torvalla. Exakt vad vi behövde för att ladda om. Hemmagjorda pizzor till barnen, gogrillat till oss med pärgratäng, sås och sallad. 

Efter supergod middag åkte papporna och lämnade tjejerna på Stora teatern. Sen passade vi på att cruisa lite innan de dansat klart. Sen var vi alla så trötta och nöjda med dagen att vi helt enkelt for hem och stupade i säng. 

TACK för denna fantastiska dag!!!  




Dagny och Moa spanar på de skickliga motorcykelåkarna. 

Så grymma trickåkare från Finland!
 
Tage fick sitta på Mattis axel så han skulle se
de finska motorcykeltrixåkarna bättre. 

Lunchdags med Anders Magnus, Anders Nyh, Maria, Björn, Mia och Anna-Carin.

Ostmacka, smoothie och kladdkaka. 

Matti fixar iskall smoothie till alla barn.


Efterrätt. 




Dagen till ära bar jag en loppad jeansklänning,
ett supergammalt linne kanske även det secondhand. Samt ett par solglasögon från loppis. Skorna var dock sådana som jag köpt nya. För ganska många år sedan nu. 
Jag startade med höga klackar. Men rutinerad 
som jag är hade jag även tagit med svarta lågskor. De åkte på efter halva dagen ungefär. 

Tage vår springande pojke. 

Älskar min familj. ❤️🙏❤️

Köer in till träffen. Kö ut från träffen. 

Matti fixar till barnen. 

Supergod pizza och grillmiddag i Torvalla hos 
Matti, Linda och Moa efter Springmeet 
och innan tjejernas dansshow. 




Himmelsk gott med grillad majskolv.

Hemmagjorda pizzor till alla barn med det
Man ville ha på, eller inte ville ha på.



Vi var sååå trötta allihop efter denna dag! 



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar