tisdag 17 maj 2022

Middagar och badhus

Dagarna rullar på i kalla Maj. I onsdags kom Kristina hit på middag. Det var roligt för det var länge sen vi träffades. 

I helgen kom min bror och svägerska hit vilket också var jätteroligt för dom har vi inte heller träffat på länge. 

I fredags for vi på badet med Dagny, Tage, Bim och Fay tack vare att Sanne uppmärksammat att vi kunde gå in gratis med Öppna förskolan kl 10. Med  lite fix och trix att Anders lämnade barnen i Mo istället för dagis så kunde vi hänga med på badet. Fays första badhusdag, Bim tog sina första simtag och tjejerna vågade åka den gröna vattenrutschbanan själva och tillsammans. 

Efter badet var vi så trötta men det började närma sig tiden för Dagnys Cirkus kul och bus. Så vi for till Ica och stoppade i oss lite korv. När Dagny var klar ute på Frösön somnade dom ganska omgående i bilen på hemvägen. 

Våren är här och snön är nu borta men det är så kallt och blåsigt. Vi har ändå ställt på 56:an och känns ju alltid bra. Vi använder den som bruksbil under sommarhalvåret. 

Vi har även haft planeringsmöte, bokat, skrivit inbjudan samt delat ut till en kommande fixardag och fest här i byn. Det ser vi fram emot.

För mig blev det även ett loppisbesök för lite klädinköp.  Några vardagsplagg, två klänningar och ett par jeansshorts fick följa med hem. 










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar