söndag 28 december 2008

trevligheter i mellandagarna.
På juldagskvällen åkte jag, Anders och Hjalmar upp på BB på fest. Det var roligt att träffa på bekanta. Ett bra coverband som bara spelar hårdrock lirade och stämningen var på topp. Den 25 har ju blivit en klassisk "gå-ut-dag"!Den var en slappar dag. Vi åkte in till stan och levererade Hjalles bil. Därefter åkte vi och åt middag på Tages. Avslutade sedan kvällen i Lugnvik hos Anders föräldrar där vi fikade och såg på film. Det har börjat kännas lyxigt att se på tv nu när vi själva inte har någon tv. Det kändes även lyxigt att tvätta händerna i ljummet vatten. Vi har ju endast kallvatten i huset, och nu på vintern är det ju iiiiiiskallt. Händena blir röda av kylan men jag har märkt att det kickar igång blodcirkulationen för strax efter blir de tok-varma igen!


Igår var vi bjudna till Bengt och Lena. De ville ha hjälp att göra slut på all julmat! Det var ett sju tusan till julbord med revbenspjäll, korvar etc etc. Lena som är f.d bonde och har arbetat som avbytare länge lobbade hela kvällen för att vi skall skaffa kviga och kalvar så vi kan ha egen köttförsörjning. Vidare tyckte Lena att vi skulle införskaffa kalkoner. Det lät ganska spännande, och gott om inte annat! Efter middagen åkte vi ned på stan. Micke Mojo skulle spela på Kapten Cook. När vi anlände var kön alldeless för lång för att vi skulle palla att stå i den så då gick vi vidare till The rock istället. Dit kom även maria och Sanna och förgylde kvällen ytterligare med sin närvaro!


Idag hade vi besök här i Norderåsen. Karin, Eilert och deras gulliga hund kajsa kom över. Så gjorde även Magnus. Vi har fikat och umgåtts. Galgarna på bilden är en inflyttningspresent från Karin och Eilert! Tack för den! Kommer bli utmärkt att ha i hallen när den blir i ordning! :-) Norma var också glad att få leka med sin kompis Kajsa!


(Bilderna är tagna från dagens händelser).1 kommentar:

  1. Tack för en trevlig fikastund men skippa bilden....huuuva=)

    SvaraRadera