söndag 21 december 2008

Middagsbjudning hos Sabina och Mathias!


Igår åkte Anders, jag och Normisen till Valla på Frösön. Där bor våra goda vänner Sabina (från Östervåla), och Mathias, (från Uppsala). Jag och Sabina lärde känna varandra på sjuksköterskeprogrammet.
Som alltid var middagen utsökt! Mathias och Sabina är alltid så välkomnande, generösa och lyckas alltid få till det där lilla extra! Som en bonus för att jag körde fick jag dessutom massage, taktilmassage av Sabina! Jag var så stel så nu dagen efter känner jag mig hur behaglig som helst! Tack gulliga du!!!
Sabina och Mathias har ställt upp och varit hundvakt till Norma ända sedan hon var liten, så alltid när vi kliver av bilen utanför Mathias och Sabina så blir Norma helt till sig i brallan! Drar och piper och studsar!
Nu i Januari kommer både Mathias och Sabina ta examen från Mittuniversitetet. Sabina får sin legitimation och Mathias blir nykläckt personalvetare! Grattis till er, ni har kämpat och läst i många år nu! Baksidan är dock att i januari flyttar de tillbaka till Uppsala... :-(
Men det är ju bra för oss att ha någonstans att krascha efter en en Honkytonk fest i Uppsala, och Mathias och Sabina kommer behöva ha någonstan att krascha efter sin afterski i Åre kommande vintrar!
Tack för en jätte trevlig kväll!

2 kommentarer:

  1. Du är sötast!! men du glömde dina halsband här!! kramen

    SvaraRadera
  2. Va kul med Emmas blogg=) Ha nu en jättefin jul så ses vi nåt i mellandagarna....kram från grannarna i byn mittemot!

    SvaraRadera