tisdag 16 december 2008

2 h prommis och blossande kinder!

I morse väckte Sabina mig klockan 8. Jag muttrade att jag låg å sov, men när jag väl gått upp och släppt ut Norma, tagit ett bloss, så var det lika bra att sätta på kaffet. Det var i och för sig en mycket bra start på dagen!

Nyss kom Anders och jag hem från en två timmars promenad i skogen. Vi följde skoterspår så det gick ganska lätt att gå. Norma fick ha långlina och sele eftersom hon löper + att hon behöver träna lyhördheten när hon e lös igen.

Vi mötte två skotrar och två draghundsspann från byn under vår prommis. Dääääm vad draghundrna ylade av glädje för att få komma iväg!

Middagen puttrar på spisen. Julkorv, potatis och kokta rödbetor står på menyn.

Nu blir att hoppa in i duchen och senare ikväll kommer en vän över. Det skall bli trevligt att prata lite och imorgon är vi alla lediga! I helgen däremot ska jag jobba igen. Min tredje helg på rad men det är skit bra att jag har jobbtimmar! Helg: OB :-)

Igår packade jag upp en kartong som jag dragit mig för att göra. Nämligen den med all litteratur och anteckningar från medicin, kirurgi och geriartrik kursen... Jag bävar när jag ser berget av böcker och pärmar och tänker på att allt skall tryckas in i huvudet...
Blääää.

På återseende.

2 kommentarer:

  1. Det kommer gå kanonbra!! Kom ihåg att det är en grymt intressant kurs ju!! kram //Sabina

    SvaraRadera
  2. Jo, man måste se det positiva!

    SvaraRadera