söndag 8 januari 2023

En utedag med familj och vänner

På förmiddagen kom Lilla B och vi tog en härlig ridtur i snöblåsten. Det var vi och alla snöskottare som var ute. 

Under tiden var Anders också ute och skottade bort nattens nyfallna snö och sen hade han och barnen gjort ett litet skoteräventyr med fastkörning i lössnön.  

Därför som Jenatte, Mikael, Valter, Elsy och Ottilia på besök för att uppvakta Anders. Barnen åkte kälke och byggde snögrotta på tomten. 

På eftermiddagen kom Lilla B:s pappa och lillebror och hämtade. De hade passat på att åka slalom i Litsbacken när vi var och red.

På kvällen kom sedan barnens faster Inger och farbror Anders för att umgås och fira sin lillebror på födelsedagen. Jag lagade Anders önskerätt Chipskyckling. Uppskattad av alla utom barnen såklart. Tur det finns ris och glass. Jag blir verkligen berörd och beundrar min svåger och svägerska som via sina respektive arbeten som kårledare och sjukhuspastor och även via ideella engagemang på fritiden gör så mycket för andra människor. De vågar möta och hjälpa personer i kris, i sorg, i ensamhet. De lever verkligen som de lär och jag ser upp till deras goda och kloka personligheter.  

En fin dag och en fin kväll med våra varma vänner och familj. 




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar