måndag 21 oktober 2024

Halloweenfest i Åbacken

I lördags var vi inbjudna av Bengt och Lena till halloweenfest i Åbacken. Där var också deras barn, barnbarn, släkt och vänner. 

Bengt och Anders lärde känna varandra genom bilkulturen för en väldans massa år sedan. Sedan jobbade de på samma jobb i många år. Lena har haft mjölkgård och jobbat som avbytare. Hon växte upp med häst, älskar kor och allt som hör lantbruket till. Vi har många gemensamma intressen. En av döttrarna har Anders också jobbat med och en av döttrarna är i lag med Anders barndomsvän. Vi har mycket gemensamt helt enkelt, men framförallt har vi alltid väldigt trevligt när vi ses.

Och trevligt hade vi verkligen på Bengt och Lenas halloweenfest! De hade ordnat allt så bra med barnens bästa för ögonen denna kväll.

Grillade hamburgare till middag. Bad för alla barn i den vedeldade badtunnan, en jättespännande spökvandring med godisskatt. Kvällen avslutades med en fruktbuffé och chokladfontän. 

En sagolik kväll och med vädergudarna helt på vår sida i höstkvällen. Barnen hade det så himla bra! Vi med. Tack! ❤

Lena och Birgitta under spökvandringen.



Bengt grillar hamburgare till oss alla.

Brasan brinner och vattnet är varmt. 


Bengt delar ut facklor till alla innan spökrundan. 


Vacker fullmåne som speglar sig i Indalsälven.


Barnen älskade att bada i tunnan! 

I slutet på spökrundan fanns det ev varsin godispåse med läskigt godis till alla barn som vågade sig in i boden med spöke. 


Facklorna är tända.
Nu beger vi oss iväg på spökrundan.







Fruktbuffe i chokladfontän. 
Så smarrigt! och chokladen var i verkligheten inte rosa som på bilden.





 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar