måndag 27 september 2010

Många nystarter i september.

Nu är ju förvisso september snart slut, men denna månad har varit ganska fullt upp. Jag har bl.a börjar simma en dag i veckan, hoppat på en hundkurs i stan en gång i veckan, hundgruppens tisdagsträningar har startat för terminen, rider ca 2-3 gånger i veckan som ju är stående.

Även skolan har ju börjat och i förra veckan var vi runt i Jämtland kors och tvärs och gjorde massor av skogliga studiebesök med fokus på bioenergi.

Helgerna kommer med många punkter på "att göra listan". Denna helg blev grinden nere vid vägen sånär som på färdiguppsatt, korna mumsar på sin nya rundbal, potatisen blev uppplockad ur backen, 2 ridturer har gjorts, en garagefest på Frösön följt av en byafest i Ringsta. Rishögar har blivit uppeldade, en del skräp och skrot har blivit slängda och vi har även flyttat runt på saker i trädgården. Hittade en mycket bra och diskret plats för pickupens "överskåp" t.ex.

I förra veckan hade vi även besök av min vän Caroline som numera bor och jobbar i Gävle. Det var såååå mysigt med en visit! Lisvprat, ost&kex ätande, ljuständande och höstpromenader.

Idag vaknade vi till den första frostmorgonen också... Det är fortfarande vitt på backen och det är väl som det är...

4 kommentarer:

 1. Jag tycker att det är vacker med frost. Och mysigt... I allafal tills det är dags att skrapa rutorna på bilen...

  SvaraRadera
 2. Åh, vilken superfin grind!!! Har ni fått upp hundstaketet runt tomten också? Förstår vad skönt ni kommer att få det - och hundarna!

  SvaraRadera
 3. Jihooo äntligen är grinden klar! Vad fin den blev!! vi måste ses snart! Men jag vet ju attt du har fullt upp .OCh jag med ;) KRam Sofie

  SvaraRadera
 4. mossfolk: Jo det kan ju vara vackert,, men samtidigt indikerar det på att det är lååååångt till våren...

  Christina: Hela hundtsaketet är på plats och det är såååå SKÖÖÖÖNT! Nu kan hundarna vara med oss i trädgården hela tiden utan att vi måste ha ögon i nacken, och förbipasserande kan vara säkra på att inte en glad Norma kommer skuttandes för att hälsa... I love hundstaketet!

  Sofie Nyman: Grinden blev så snygg! Nu vill jag smycka ut den med schnauzersiluetter i metall, men det får bli en senare fråga... Vi är så upptagna vi två Sofie... ;-D KRAM!

  SvaraRadera