torsdag 30 september 2010

3 år redan!?

Igår den 29 september blev "valpen" Norma 3 år! Det torde innebära att hon inte alls är en valp längre... ;-D

En del rasfolk har sagt mig att schnauzrar är en mycket barnslig ras som mognar sent (runt 3 års åldern) och den biten har verkligen Norma snappat upp!

Hon är iallafall en liten karamell som sprider mycket glädje och bus till sin omgivning och som fullkomligt älskar att träna, så det passar henne nog bra att det är kurstillfälle igen ikväll!

6 kommentarer:

 1. Grattis till Norma! och till dig och Anders, som fått så trevliga hundar. Fick de lika fina leverpastejsbakelser som pälstjejerna i Striberg?

  SvaraRadera
 2. Grattis till fina lilla Sprall-Norma! Hoppas allt är bra med dig vännen! Har fått facit på frågan om registrering i SKK också, jag får lösa en tävlingslicens genom dem så får jag delta i dragtävlingar sen =) Kram

  SvaraRadera
 3. Grattis fina Norma-hunden!
  Härligt med en massa bus och sprall :)

  SvaraRadera
 4. Grattis i efterskott, ylar vi från stationen ;)

  Personligen gillar jag barnsliga raser skarpt :)

  SvaraRadera
 5. Nu har den politiskt-mediala överklassen och den organiserade brottsligheten gjort gemensam sak mot Sverigedemokraterna. Facket och Original Gangsters. Demokratin är hotad. Då kan jag omöjligt tiga. Det är en medborgerlig PLIKT nu för alla oss som GILLAR OLIKA att slå till mot den falska vänsterns åsiktsterror, Gleichschaltungs- och diktatursträvanden.

  Samtidigt känner jag mig skyldig att sprida ljus över det verkliga HIV-läget i vårt land. Mörklagt av de Mäktiga. Sanningen MÅSTE komma fram. Det gäller liv och död för oss alla!

  Vidare instiftar jag den ultimata religionen, den "metakatolska kristosatanismen".

  Denna sida upp!

  SvaraRadera
 6. Karin på FOX: Ja de är ena riktiga fullträffar våra små skäggdamer! Liksom Muffa, som var min inspirationskälla. Tyvärr fick Norma hålla till godo med torrfoder på sin date of birth, men det kanske kompenserades med alla korvbitar hon fick dagen efter i samband med kurstillfället...

  Christine: Vad glad jag blir av att höra att du får lösa tävlingslicens trots att Fayak är en blandis! Ni kommer med största sannorlikhet regera i denna hundsport! (Läste om den i din blogg). Den lät ju liksom som klippt och skuren för er! Lycka till med träningen framöver!

  Mossfolk: Buset och sprallet har avklingat en microaning, kanske även Norma förjar förlika sig med en ökad mognad... Men hon vore ju inte sig själv utan sin glädje, som även blir till glädje för oss. I skrivande stund ligger hon lugnt under skrivbordsstolen och snusar... <3

  Christina: Vad är det man brukar säga,,, "Sådan husse (matte), sådan hund"... Dvs barnsliga mattar ger barnsliga hundar eller?... ;-)

  Kraxpelax: Ett särgeget meddelande har dimpt ned i min blogg. Jag tror dock att jag behöver läsa det tre gånger till för att eventuellt kunna utläsa något utav ditt budskap... Vad gäller din nya religion tycker jag den låter ungefär lika motsägelsefull som dagens katolska samfund... /Emma

  SvaraRadera