torsdag 17 juni 2010

stök och skoj

Vi stökar på.

Anders och jag har fått låna en harv. Med den har nu gräsmattan blivit planare efter att den plöjdes upp. Detta har vi gjort eftersom den delen av "gräsmattan" var ett gamalt land eller liknande. Helt knölit var det iallafall. Nu får vi även kratta och jämna till och så gräsfrön, så grämattan dels blir större och dels snyggare.
Vi har även inhandlat ett gruslass med större grus som skall utgöra grunden i infarten och vägen på tomten. Senare skall vi lägga på mindre grus, toppa med liksom.
Anders har idag kört med en baklastare och pluttat ut gruset på de rätta ställena. När Anders pysslade med detta passade jag på att ta två cykelturer. Först en med Silver och sedan en med Norma.
På eftermiddagen kom vår vän Sofie http://misssofienyman.blogspot.com med hunden Lysse förbi en sväng. Vi lagade mat (grillade).
Efter middagen hakade Sofie med mig ned till stallet hästtjej som hon är. När jag red på volten så tog Sofie dessa bilder. Hon filmade även lite. Det är faktiskt mega nyttigt att se sig själv rida. Frågan är om jag kommer skratta eller gråta... ;)
En suddig galopp - Jag och Baylis.

2 kommentarer:

  1. Ridbilderna ser helt OK ut. Nu väntar jag på en film. Tinkern Baileys kommer att konkurrera med nordsvensken Olle!

    SvaraRadera
  2. Karin på FOX: Ja Tinkern Baylis är en riktig pärla att rida! Filmen lär dock dröja... :-P
    Stor kram till dig!

    SvaraRadera