lördag 12 juni 2010

Min kusin

Från och med mitt första levnadsår har jag tillbringat väldigt mycket tid tillsammans med min kusin Caroline. Under många år bodde jag hos dem i Bromma varje helg för att vi tillsammans ville rida ute på Ekerö.

På somrarna var vi på landet, och en del vintrar har vi åkt skidor tillsammans. Min första Irlandsresa gjorde vi tillsammans hon och jag i högstadiet. Det var tryckt att ha med sig sin äldre kusin att luta sig mot som visste hur vi skulle lotsa oss fram genom den stora flygplatsen i London när vi skulle byta plan...

Åtskilliga ridläger i Hallstavik och 4H har vi tillsammans varit på och under några somrar hyrde vi ponnyer tillsammans på landet i Kallboda.

Vi har delat på vänner, kaniner, familjer och rum oavbrutet under vår uppväxt. Trots att vi är galet olika har vi haft väldigt myckte gemensamt och står varandra mycket nära.

I Vintras gifte sig Caroline med världens finaste man, Nelson och för en tid sedan fick de en liten dotter som heter Dolores.

Jag skall bli Dolores gudmor, och det är så fint att jag blir rörd varje gång tanken slår mig...


Caroline och jag på ridskolan Rastaborg på Ekerö.

Jag, syssling Sofie och Caroline på Kallboda.

Carro, jag och Sofie.

Här med våra sommar-russ Mysak och Roffe.


De stolta föräldrarna Caroline och Nelson.

4 kommentarer:

 1. Å va ni var gulliga när ni var små. Vilken ära att bli gudmor! Lycka till.

  SvaraRadera
 2. Karin på FOX: Visst var vi... :) Tackar för lyckönskningen!

  SvaraRadera
 3. henrik stivert24 juni 2010 16:26

  Och jag ska bli gudfar.. Tror vi blir en riktigt bra kombination av gudföräldrar min rurala kusin ;)
  Hoppas allt är toppen med dig och att ni får en trevlig midsommar ;)
  Själv sticker jag till danmark om en liten stund så blir dansk öl för mig denna midsommar, ska bli jättehärligt.. Vi får höras snart!!
  Kramar Henrik

  SvaraRadera
 4. Henrik!!! Jippi vi kommer utgöra en bra kombo för lilla Dolores! Nu är midsommarn över så jag hoppas du fick en trevlig Danmarktripp! Saknar dig! Kram Emma

  SvaraRadera