fredag 22 januari 2010

Sluta röka presenten till mig själv!

Så länge jag kan minnas har jag älskat tattueringar (till mina föräldrars stora förtret)

Igår (efter att ha haft den uppritad i en byrålåda i 6 ÅR!!!) skapades en i raden av mina kroppsutsmyckningar. Jag är så glad och nöjd att jag fortfarande går på små rosa moln!

9 kommentarer:

 1. WOOOOW!!! Vilken bra och fin present till sig själv...verkligen du Emma!!

  SvaraRadera
 2. Den blev jättefin!!! JAg vill också ha en! Inte lika dan men lite mindre :) Supersnygg! Gjorde det ont? försökte ringa dig härom dagen, Men du är ju mer busy än jag ;o) KRAM

  SvaraRadera
 3. Fasen vilken snygg!!! Häftigt! Du har alltså slutat röka nu?! Helgrymt jobbat! Tycker verkligen du var värd den där tatueringen då. Har du ritat den själv? Kramar Kristin

  SvaraRadera
 4. Tilde Tove o SvärNina24 januari 2010 12:13

  Grattis till rökstoppet och Grattis till en jättefin tatuering

  SvaraRadera
 5. Karin: Va roligt att du tycker det! Den känns jag! :-)

  Sofie Nyman: KÄnner mig inte så busy... Jo den gjorde förbaskat ont! Inte lika ont som mina tidigare, men ändå s**t ont! Jag hör av mig!

  Kristin: Tack! Jepp, jag har slutat röka. :-) Jag har inte ritat den själv. Jag bad min vän Maya rita upp en bild utifrån lite olika motiv jag gillade för ca 6-7 år sedan när jag bodde hos hennes och hennes familj. Sedan tog jag med den "teckningen" till en kille jag umgicks med då och han ritade om den lite ytterligare till att bli mer ett motiv att kunna använda som tattuering från teckningen av Maya.
  Sedan bokade jag tid för att tattuera mig här i Östersund hos en tjej som jag hade spanat in. Hon har gjort massa jätte vackra grejer. Jag lämnade in bilden till henne och sa att om hon ville fick hon gärna bearbeta den ytterligare om hon tyckte den kunde förbättras ännu mer. Det gjorde hon och den blev ÄNNU snyggare än tidigare. Sen körde vi på hennes sista version så att säga... Så det är en lång genomtänkt process! :-)

  Tilde Tove o SvärNina: Tack tack tack!!! Kram till er!

  SvaraRadera
 6. Grattis Emma! Va duktig du är. Bilden får vara din påminnelse, så du inte trillar dit igen. Den ser finfin ut!
  Kraaam

  SvaraRadera
 7. Karin på FOX: Tack! kram emma

  SvaraRadera
 8. Åh, den var ju jättesnygg, verkligen du och svalan blir ju ett fint tillskott till svalorna som du redan har :) Superfint! Du är inte något i Östersund framöver? Jag är här i 3v till innan det bär av mot Umeå. Kram!

  SvaraRadera
 9. Christine: Tack snälla! Jo de matchar varandra riktigt bra mina tre svalor.

  Det vore sååå nice att ses nu när du är i Östersund! Vi får höras framöver!!!

  Kraaaam!

  SvaraRadera