måndag 4 januari 2010

Kammar'n - före och efter

FÖRE:EFTER:Det återstår några bitar innan rummet är helt färdigt, men UJ va skönt det KÄNNS!!!

11 kommentarer:

 1. Roligt att dokumentera rums-makeovern - och vad fint det blir! :o)
  Jag slarvar med fotograferingen och kommer på det när allt är färdigt... Men det hade varit kul att haft "före-bilder" på några av de projekt vi genomfört här hemma.

  SvaraRadera
 2. Åh så kul att se före och efter-bilder - vilken skillnad det blev!!!
  Jättefint!
  Ska det in en kamin där vid det svarta röret vid murstocken?

  Jag håller med Koola Viola - man borde dokumentera sånt här bättre. Jag glömmer också bort att ta förebilder tills det är för sent och man står där med det färdiga resultatet.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Koola Viola: Det är faktiskt något som jag har försökt att inte slarva med, för jag tror det är viktigt att ibland bli påmind om vilket jobb man lägger ned på saker och ting i det att det ibland tar lång tid och man känner att det inte händer så mycket. Kul att du hittade hit!

  Christina: Det blev sååå fint! Nu går jag in och bara står och njuter, för detta är det första färdiga rummet i huset!

  Det svarta röret som sitter på muren är en smart rökkanal och fungerar som ett extra element. När vi eldar i järnspisen som står i köket på andra sidan väggen, så passerar den varma röken in i röret i kammar'n innan den försvinner upp i skorstenen.
  Super bra grej!

  SvaraRadera
 5. Men så fint det blev, det gäller att inte ge upp ;P

  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Så fint det blev..å kul med före och efter bilder tycker jag med, meeeer sånt.
  Egentligen borde jag å familjen hälsa på er, hörde att ni hade värsta lyxen med frukost i sängen där hehe..ja du vet säkert vad jag menar.
  Hälsa din blivande Man att han SER händig ut på bilderna..Kram från Svär-Nina

  SvaraRadera
 7. Hej SMulaN!
  Ser ju jättebra ut det där! Gud vad jag är avis på er som tidigare nämnts :o)Själv sitter jag óch kollar på Bygglov som lite inspiration till vad jag skulle vilja göra i lgh. Men det får vänta tills ja hittar en lika händig karl som din! :o) Pöss. Vi rings nåt!

  SvaraRadera
 8. Susanne och Pebbels: Ja, det gäller att komma igen och inte ge sig! Step by step! :-)

  Nina: A fy va less jag va på min sovplats inklämd mellan kylen och en stor byrå!!! ´Blääää! Så det känns galet skönt att kunna flytta tillbaka in i kammar'n igen! :-)
  Anders inte bara ser händig ut, han har visat sig vara galet händig också! :-)
  Det vore jätte trevligt om ni kikar förbi! Hälsa alla! Kram Emma

  Sofie: Hej Sofie! Det känns faktiskt sååå bra att få till ett rum! Annars känns det som väldigt långt bort detta med tapetsering och färg i de andra rummen, den sista finnishingen liksom. Me happy! ´Vi hjälps ju då åt en hel del men renoveringen, men fatum är att det är ju bra mycket som Anders behärskar som inte jag gör... Så antingen får du lära dig, eller som du nämner skaffa dig en händig karl, eller skaffa dig ett mer välbetalt jobb så att du kan leja bort allt... :-) Kram!

  SvaraRadera
 9. Jag tycker Anders inte bara ser händig ut, han ser väldigt vacker ut på somliga bilder :)

  SvaraRadera
 10. Christina: Visst är han helt flippin dazzlingly gorgeous! :-)

  SvaraRadera
 11. Jag förstår att det är/var bökigt att kinesa i köket..men säkert varmt och skönt? Här i Brunflo har vi frysit oss blå dom senaste dagarna,en kamin ligger högt upp på önskelistan..Brrr. Du, jag misstror inte för ett ögonblick Anders händighet, han är nog lik sin bror..det är ju därför vi valt ut dom eller hur?? Kramar

  SvaraRadera