fredag 15 januari 2010

Besök av Sofie och Lysse

När jag kom hem från min tentaskrivning i ämnet Husdjurmiljö kom min kompis Sofie http://www.misssofienyman.blogspot.com och hennes hund Lysse på besök.
Framförallt Norma och Lysse är super polare, och leker järnet tillsammans!
det är inte ofta Norma behöver jaga någon annan hund, men med raketsnabba Lysse måste jag medgé att hon ligger i lä! Han är helt sjukt snabb!

Ostkroken Norma! Ostkrok: Jämtska för ostbåge...Kolla in det galna svarta lilla monstret på denna bild. Inget väsen jag skulle vilja träffa på en mörk kväll i skogen iallafall... ;-)

Gråsidingens Lysing. Lysse är en stående fågelhund av rasen Kleiner munsterländer och Sofie jagar främst ripa med honom.

Mitt SilverNorma 104 år gammal...

Vi gick inte en allt för lång promenad för det var faktiskit extra ordinärt kallt idag. När vi kom hem lagade vi en god kalkonmiddag. Efter en stund begav sig Sofie hemåt igen eftersom hon skall jobba natt... *Stackars Sofie*
Själv ska jag softa, njuta av min gjorde tenta och se fram emot morgondagens ridtur!

3 kommentarer:

 1. SÖÖÖÖT 104 åriga norma!!!! Och lilla tant Silver ;) Och som du säger... norma ser helt gelen ut på "monsterbilden"!! haha! det är nog Ljuset och den gråa mustachen som bidrar till det... ilska... utseendet där:)
  Tack igen för igår! Maila bilder!! :o) pöss

  SvaraRadera
 2. Jättefina bilder och jag blev full i skratt när jag upptäckte att ni också associerar till ostbågar när ni ser hundarnas kroppsspråk ;)

  SvaraRadera
 3. Sofie: Tack själv! Jag har mailat bilderna n! Ses framöver, KRAAAM!

  Christina: De är så beskrivande med ostbågar! Kan tänka mig att pälstjejerna kan vara ganska lealösa när de lägger den sidan till!

  SvaraRadera