onsdag 23 december 2009

Valpen Enzo!

Anders syster Karin och hennes man Samuel har kommit upp till Jämtland från Malmö för att fira jul. Med sig har de sin urgosiga, pigga, kavata och busiga valp Enzo! Enzo har hunnit bli 5 månader och idag fick jag träffa honom för första gången. En jätte trevlig krabat som redan börjat växa om Silver och Norma.

Gosig som sagt... Eller vill han helst slingra sig lös och springa fram och studsa mot en (inte-lika-road-tant-Silver-som-inte-har-så-mycket-till-övers-för-små-bus-valpar...)

Här brilljerar Enzo med sitt spel. Han lyfter av klossarna i rask takt och äter upp godisarna som ligger under klossarna i lika rask takt.

Norma tyckte spelet var roligt, hon klurar och klurar, och förstår efter en stund att man måste lyfta av klossarna.

Medan Norma letar i den bortlyftna klossen efter godisen, passar Silver på att springa fram och äta upp frolicen som ligger på brädan. Ett bra samarbete tycker nog Silver... :-)

Karin prasslar med något uppe på köksbänken, det låter mycket likt prasslet av en frolicpåse tycker tre godissugna hundar.

Till sist vill Norma tacka för sin fina Hurttasele som Enzo redan vuxit ur, och som passade den lilla damen utmärkt! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar