onsdag 11 mars 2009

Uträttat ärenden.

Idag var det besök hos Folktandvården på Frösön. Inga hål!,,,Men jag måste bli bättre med tandtråd... Bokade återbesök hos en tandhygienist. Jag älskar känslan efter ett besök hos en tandhygienist. En känsla av på nytt födelse i munnen!

En parentes om tänder... När jag bodde i Dublin kunde man se i käften på folk varifrån samhällsstegen de kom ifrån. Vår dörrvakt i butiken var i 20+ års åldern och han hade stooora svarta hål i hela munnen... Han kom från ganska knapra förhållanden.
I familjer med bättre ekonomi satte föräldrarna in tandställning räls på sina barn trots att det inte riktigt behövdes för att Show off sin ekonomiska situation.
Jag äääääälskar Sverige och våran fria tandvård upp till 20, eller 21!? :-) Men efter det blir det värre...

En dunk Mivitotal
var det länge sedan vi hade i kylen. Både jag och Anders är i behov av extra vitaminer (Fast om man får tro Anders är han såklart inte i behov av några vitaminer...) Jag får injecera det intra venöst i smyg när han sover...

Fick tipset om Mivitotal på en gruppbostad jag jobbade på en gång. Sedan började några i personalen dricka den och sen även jag. Den är verkligen bra och jag kan varmt rekomendera Mivitotal. Den innehåller galet mycket braigheter!Mindre roligt är att min bil INTE gick igenom besiktningen idag. Både jag och Anders trodde att den skulle göra det, men det blev lite nedslag på diverse. En spindelled, rost, något med styrningen... jaja, det är verkligen ett lotteri det där med besiktning!

4 kommentarer:

 1. Mivitotal ser ut som nåt man häller i kylaren ;)
  Jag skrev ner det ändå för jag skulle behöva lite vitamintjosan!

  Osis med besiktningen av bilen, de är verkligen på't när det gäller spindelleden. Känns som om hela bilen är hos tandläkaren när de hamrar som bäst på underredet med sina små kariesklubbor....

  SvaraRadera
 2. Christina: Mivitotal eee bra!!!

  Jag svskyr ljudet av borren hos tandläkaren! Huga!!!

  SvaraRadera
 3. Fri tandvård till 19 =) En tjej i min gamla klass jobbade på irland något år och gick hos tandläkare där och de tyckte hon hade jättebra tänder. När hon kom hit fick hon nästan skäll från sin tandläkare här för att hon hade fått så dåliga tänder. Snacka om olika syn på munhygien =)

  SvaraRadera
 4. Helene!
  Så d e "bara" fri tandvård till 19? jaha där ser man!
  Man tänker inte alltid på förmåner man har alla gånger!

  SvaraRadera