söndag 15 mars 2009

En dag i Vår-Vintern.

Norma den explosive :-)David www.wannstrom.com och Anders i vindskyddet vid Norderåsensjön.Byn i fjärran är grannbyn Österåsen. Där bor den omtalade Mats O Sundqvist. Banken beter sig inte schysst tycker jag...


Norma är hjälpsam och bär apelsinerna!Det dröjde inte många dagar förrän jag fick användning för min råsa kåsa! Anders håller mitt kaffe så jag kan ta en bild!


Silver gillar att spana över plogkanterna och ha koll på läget, Kanske en liten katt gömmer sig bakom någonstans!


Bustrollen Silver och Norma :-)Silver och Nordsvensken Bedåra stiftar bekantskap. Det är nog bäst för troligtvis kommer Bedåra och mamma Fuxa gå på bete på vår baksida i sommar!

5 kommentarer:

 1. Ni ser ut att ha det härligt där uppe i norr! Såg några sidor tillbaka att ni tränade hundarna att hoppa över varann också. Kul med flera som har cirkushundar. ;)


  Hälsningar från södra Norge. :)

  SvaraRadera
 2. JAG SKITER I MELODIFESTIVALEN & HÖR SEN

  :o(

  *heterosexuell!*

  SvaraRadera
 3. Kim; Va kul att du kikade in! Det är en härlig by, och dagen med strålande sol och droppande från taken - våren är i antågande, gjorde den inte sämre! :-) Cirkushundar skulle jag nog inte kalla dem,,, snarare bondhundar! ;-) Jag syftar inte på James utan "livet på landet"!

  Heterosexuell; för ovanlighetens skull såg inte heller jag på melodifestivalen i år. (Har ingen tv), men vad melodifestivalen har å göra med dagens inlägg om en vårvintern förstår jag inte... Jag tar för givet att du skickat fel... ;-)

  SvaraRadera
 4. Åh vilka friskusbilder :) Ett härligt liv du ser ut att leva däruppe!

  Och så duktigt av Norma att bära klövjeväskor (heter det så?). Vad bär hon på, sitt eget krubb?

  SvaraRadera
 5. Christina; Jag har två teorier om dessa väskor. Den ena är att det är ett specifikt märke på hundväskor, som sedmera gjorde det verdertaget att kalla alla hundväskor för Klövjeväskor. Eller så heter hundväskor Klövjeväskor... ? Je ne sais pas! Normas väskor är i allafall en lågprisvariant som jag köpte på Granngården. Inte av något särskilt märke.
  Hon är hjälpsam och bär våra apelsiner åt oss! :-)

  SvaraRadera