tisdag 24 mars 2009

Hemmavid...

Ibland kommer jag på mig själv med att bara stå och titta ut genom vårat köksfönster och förundras över vilken vacker plats Norderåsen är. Från detta köksfönster syns Årefjället vid horisonten när det är klart väder.


Detta foto är taget från vårat provisoriska sovrum som sedmera skall bli gästrum. Och det lilla huset ni ser, mina vänner, är vårat brunnshus. Allt vårat iskalla, skitgoda vatten kommer direkt från en källa som finns under ett brunlock i detta lilla hus. Det finns även en gammal tvättbalja i koppar med vedäldningsanordning under. Jag tycker det är en fasinerande tanke att människor som bott på Gungård långt innan oss har kokat sin tvätt och tvagat sig själva i detta lilla hus! Bakom Brunnshuset är hästhagen by the way, så hästarna betar på ett ypperligt trevligt håll! :-)


Brödet har Sara bakat och det, tillsammans med det hemgjorda smöret (som också Sara gjort), har vi njutit av till frukost de senaste dagarn. Brödet innehåller en skitagod röra av soltorkade tomater. Tack Sara!

3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Norderåsen är himla fint=)

    SvaraRadera
  3. Cecilia; Kan inte annat än HÅLLA MED!!! :-)

    SvaraRadera