måndag 9 februari 2009

You cant stop us snow :-P

Snön har slutat falla och temperaturen har stigit till ca -4!

Detta var vad som bjöds på igår när Anders kom in från bilmeckandet och snökylan! Baconinrullad fläskfilé och rotfrukter. Han löste problemet med de fastfrusna bromsarna, och hann just parkera tillbaka bilarna när plogtraktorn kom och plogade vår uppfart! Ja, det mesta löser sig!

Nu kan man ju börja njuta av snötäcket igen, och i afton skall jag återigen ut i markerna på hästryggen i michelinkostym och pannlampa!

Idag skall Jeanette och David till banken för att skriva de sista papprena och få köpet av stationshuset klart! Det som började med att de på "skoj" åkte och spanade in Norderåsens stationshus i slutet av augusti, trots att de ansåg att det låg för långt från stan (3,5 mil) blir i dag deras hem! Jag och Anders är så glada!


(Jag och Norma på bilden.)

Vårat hem sett från byvägen.

3 kommentarer:

 1. Fasiken va de såg gott ut, skulle nog ha tackat jag till ditt erbjudande! Men å andra sidan fick vi ju galet goda negerbollar när vi kom tillbaka!!

  Allt gick bra på banken så nu är huset vårt!!! Tack för att ni finns. Jag uppskattar ert sällskap och er hjälp OTROLIGT MYCKET!

  KRAM KRAM

  SvaraRadera
 2. shit vilken bild!
  Värsta vykortet.
  härligt ljus

  SvaraRadera
 3. Jeanette; Om du skall vara politiskt korrekt heter det Chokladbollar, eller cocosbollar... Men om jag känner dig rätt så skulle du väl säga något i stil med " I couldent care less"...
  Vad skönt och roligt att höra att bankbestyren gick bra! Grattis igen till erat nya hus!!!
  Vi uppskattar er så mycket också!

  Erica; Vad roligt att du gillar bilden, ja den har ett magiskt ljus på någe vis. Det är Anders som tagit den och de två små svarta prickarna till vänster på bilden är jag och Norma.

  SvaraRadera