fredag 6 februari 2009

Ett mysterium utrett!!!


I julas fick jag och Persa ett mycket märkligt kort. Det var inte ordenkligt adresserat och ingen avsändare. I kuvertet låg en tjuga och det stod bara att "denna kommer ni behöva framöver".
Jag och Persa tyckte detta var mycket märkligt tills jag kom på att det troligen var min bror som innehar delad 1:a plats tillsammans med Persa som de största retstickorna sedan Dackefejden. Jag ringde upp honom och sa att jag knäckt hans bus, men han tvärnekade. Men höll dock med om att det var en roligt grej, men dock inte hans påhitt.

För några veckor sedan blev vi bjudna på middag av våra goda vänner Bengt och Lena. De frågade lite försynt om vi fått ett konstigt brev,,, AHA! De var Bengt och Lena som skickat det!

Idag när vi vittrade brevlådan låg där ett tjockt kuvert. Jag som f.ö älskar tjocka paket som kommer i brevlådan sprang hem på lätta ben och slet upp det! I paketet låg ett jätte fint förkläde och två grytlappar! Och en inbetalning på 20 kronor.
Jag och Anders kliade våra huvuden länge och ingen av kunde komma på att vi skickat efter dessa...

Men nu föll poletten ned!!! tjugan som f.ö sitter på kylen från Bengt och Lena!!! Så nu är det mystiska brevet och dagens mystiska paket utrett!!!

Jag älskar sånt här och vilken fin present!!!

2 kommentarer:

 1. Vilken busig och påhittig present :)

  SvaraRadera
 2. Gud så mysigt!
  Härliga vänner du har!
  Bra idé btw, den ska jag sno någon gång inför framtiden...

  Massa kramar!

  SvaraRadera