söndag 15 februari 2009

Alla stjärtars dag!

Vaknade av att Persa kom in med kaffe på sängen i min favvokopp dessutom (som annars alltid e i disken eftersom jag använder den så fort den e ren...)

Tavlan är en alla href="http://1.bp.blogspot.com/_A8a4G_pdhOg/SZdP-kfBihI/AAAAAAAAANo/gBHLuUjSTLs/s1600-h/Bilder+105.jpg"> Jag fick också en alla <3>Till vårt lilla hjärta som i fjällen bor, Kommer här en kram så stor. /Mamma och Pappa. Anders får också en kram" Gulliga!!!

Vid lunchtid hörde vi två skotrar komma in på går´n. Det var Micke och Markus som kom på besök. De hade åkt över skogen från Grötom - (grannbyn). De fick sig lite kaffe och sedan åkte även jag och Persa skoter! Det är skita kul och ger mig ett riktigt lyckorus! Typ jetline känsla. JetLine: Den stora ljusblå åkatraktionen på Grönan. Middag fick vi i Norderåsens stationshus. Idag är första inflyttade dagen för Jeanette och David i sitt nyinhadlade stationshus!!!
Efterätten åts i soffan framför filmen "Bruce den allsmäktige" Sjukt rolig tycker jag att den är. Vi bojkottade Melodifestivalen -Ledssen att göra dig besviken Markuz...
Nu ska jag dela med mig av kvällens tungvrickare till er alla mina läsare:
Sex laxar i en laxask... Släng dig i väggen! Testa den här! =
Tre häxor tittar på tre Swatch klockor. Vilken häxa tittar på vilken Swatch klocka?
Och nu det hela på engelska...
Three witches watch Three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch?
Och nu för er som gått fortsättningskursen:
Tre könsopererade häxor tittar på tre Swatch klockknappar. Vilken könsopererad häxa tittar på vilken Swatch klockknapp?
Och nu det hela på engelska...
Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch?
Ha! Känn på den ni!4 kommentarer:

 1. Där den knasiga texten ovanför tavlan är blev det något fel. Det skall stå typ att tavlan är en present från mig till Anders. Han gillade bönorna och Impalan...

  SvaraRadera
 2. Jag har aldrig åkt snöskoter så jag blir avis! Det verkar jättekul!

  Ops, de där tungvrickarramsorna på engelska var grymma! Det känns som om jag får ägna en halvtimme åt att försöka få rätsida på min stackars tunga...

  SvaraRadera
 3. både byrå och tavla ser jättefina ut. sicken snäll pojkvän du har!

  hur långt har ni kvar tills ni kan börja plocka in grejerna från lagården?
  längtar tills jag kan komma och hälsa på er!

  tungvrickargrejerna var helt omöjliga jue, men kul :)

  ta hand om er! kram!

  SvaraRadera
 4. Christina: Jag kan rekomendera snöskoteråkning om du någon gång får möjlighet. Själv tycker jag det är en riktig höjdarkänsla! Hoppas din tunga kryar på sig!

  Erica: Ja Anders är en pärla! Jag vet inte alls när vi kommer börja packa upp hela vårat bohag. Det lär nog dröja ett tag... Ser värkligen fram emot ett besök från dig! Det var så länge sedan jhu! Kram på dig!

  SvaraRadera