torsdag 1 januari 2009

Nyår i Gastsjön med pingis och pinstriping!

Pinstriping.


Rundpingis.


Barbeque

Nyårsafton spenderades i Gastsjön - Kälarne hos goda vänner. Grillknytis stod på menyn och vid 19-tiden tändes grillarna med liten framgång. När äntligen en bra glöd infann sig hade alla redan grillat färdigt då hungern gjort entré långt tidigare.
12-slaget blev som vanligt. Fyrverkerier, mousserande vin och ett rungade gott nytt år till höger och vänster. När detta var avverkat och festdeltagarna så smått börjat tina upp igen så åkte pingisbordet fram. Rundpingis var vad som gällde och alla deltog. En del med racket och andra med brickor... :-)

Det var två tröttmössor som kastade in handduken tidigt, för att inte säga först faktiskt. Så sängen kändes ganska välkommen vid 1:30 den första januari 2009!

Vaknade sedan av ett sms där det stod att frukost var serverad nere i byggdegården i Gastsjön. Efter ett antal kaffekoppar så togs måleriateraljer fram och alla som var kvar satte sig till rätta och började måla. Vissa var ju duktigare än andra på pinstriping, men det var helt klart skitroligt och något som jag överväger att fortsätta med!

God fortsättning med förhoppning om att 2009 kommer bli ett fantastiskt år!

2 kommentarer:

  1. Vad är pinstriping undrar en bakomflötet bondlurk?

    SvaraRadera
  2. pinstriping är målning av dekorränder på exempelvis bilar mm. Du kan google på pinstiping + bilder så kommer du få lite träffar! Må gott!Kram em.

    SvaraRadera