tisdag 7 juni 2022

Fixardag och pubkväll

På söndagen organiserade vi som sitter med i byföreningens styrelse en fixardag på förmiddagen och en pubkväll med livemusik på kvällen. 

Trots väldigt liten uppslutning på fixardagen så fick vi som var där så många bra saker åtgärdade! Nya tak på dassen nere vid sjön kom på plats. Uppruttnade bord elimineras och det röjdes bort sly vid sjön. Entrén till föreningshuset oljades, fönstren putsades och kök plus toaletter blev rejält uppfräschade. Skräp i dikeskanterna plockades upp och slängdes.

Bryggan kunde tyvärr inte läggas i pga blåsten och välkomstskyltar kom inte upp då vi helt enkelt var för få personer. 

Pubkvällen blev en riktigt lyckad tillställning med superbra liveuppträdande från Kung Bore från Strycksele. Dans, skratt och härlig stämning. Våra första barnvakter hade förhinder, våra andra inbokade blev sjuk och våra tredje kunde ej hjälpa oss med så kort varsel. Så våra barn fick, som de nästan alltid gör, följa med oss 😊. Först byggde dom en hinderbana i salen och sen hjälpte dom till att putsa fönster. På kvällen var de väldigt intresserade av Kung Bore som ställde iordning sin utrustning och instrument. Dagny tyckte det var en höjdare med livemusik. Tage blev efterhand trött så vid 21:30 gick jag hem med de små. Anders stannade kvar till in på småtimmarna och hade en riktigt energiberikande afton med vänner, grannar och bekanta.  
Själv premiäranvände jag min nyloppade röda festblåsa 🥰🍓🌶🍅🥳.
Jag har helt klart ett uppdämt behov av att piffa efter flera års pifftorka. 😄💃💫🙏


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar