onsdag 31 mars 2010

Platt påskägg

Igår kom ett gulligt litet påskkort och två platta påskägg till mig och Anders. Mina föräldrar är verkligen omtänksamma!

Det som är extra gulligt är att jag ser att det verkligen är tanke och omsorg bakom sakerna så att det verkligen skall passa OSS när de skickar och ger oss saker. <3
Jag har nu även ägnat tyget som jag införskaffade på Pingstkyrkans loppis lite tid. Jag sydde om det till 4 längder till de två fönstren i kammar'n och fyra band till dem.
Tyget vart nog ganska påskigt ändå...

6 kommentarer:

 1. Vilket galet påskkort! Och fin baksida. Skulle tro att det är "Ylles" fotograf Lucia Röed som tagit fotot på Schnauzerdrottningen. Lycka till med dina planer och bokidéer. Kram / Karin

  SvaraRadera
 2. Ååå din blogg liknar mer och mer en pysselblogg! Me like!!! Vilket fint påskkort och va gulligt av dem! Nån gång i framtiden ska jag också bli sån som kommer ihåg att skicka påskkort till folk! Glad påsk och Kram på dig!!!

  SvaraRadera
 3. Karin på FOX: Det jag vet om schnauzerbilden var att den kommer från utställningen som just nu går på Livrustkammaren och handlar om kungar och drottningars hundar och hästar. Det var en rolig utställning berättade mamma och väldigt barnvänlig. Denna drottning-schnauzer står i varje rum och berättar olika saker, kanske på en textlapp bredvid som det kan vara ibland på muséum? Ialla fall så tänker jag gå på den utställningen nästa gång jag åker till Stockholm! Tack för lyckatill:et! ´Kram

  SvaraRadera
 4. Lisa: Va roligt! Det har faktiskt blivit lite pysslat på sista tiden, och jag hoppas att fortsätter så! Vi har även gjort ett litet renoveringsryck igen och vi båda får så mycket energi av det, så nu ska vi eventuellt börja ta itu med köket. Så det blir förhopningsvis mer renoveringsinlägg framöver! :-) Kram och Glad Påsk!

  SvaraRadera
 5. Gardinerna blev ju jättebra Emma! Kanske faktiskt bättre än de gula tyget... ? Även om det hade blivit coolt så blev det ju mkt ljusinsläpp med de där gardinerna också! KRam o tack för igår!

  SvaraRadera
 6. Sofie Nyman: Ja de vart alla tiders med gardinerna! :-) Tack själv för igår,,, GE mig din gura! ... ;-P

  Kram Emma

  SvaraRadera