onsdag 24 mars 2010

Pingstkyrkan

Idag har jag och Sofie http://misssofienyman.blogspot.com/ varit på Pingstkyrkans loppis. Vi båda fyndade lite schyssta tyger.

Sofie hittade detta tyg, och tyckte att det kanske kunde vara något för mig.
Jag blev väldigt förtjust i det och funderade på om jag kunde göra två kappor alternativt fyra längder till "Kammarn", som har ljust gula tapeter. De fick åka ned i korgen.
Sofie hittade även fina grytlappar till sitt gröna kök.
Efter en stund hittade ju massa mer snygga tyger, så det första blev utbytt mot dessa tre :-D Nu när jag sitter i kammarn och ser det blir konfunderad om jag gjorde rätt, som la tillbaks det på hyllan, för jag ser nu att det hade varit KLOCKRENT här inne!!! *morr*
Efter Pingsloppisen blev det en tur till DYR-loppisen i Brunflo. Som vanligt gick jag bara runt och irriterade mig på alla överpriser. Är det begangnat/loppis så vill jag inte betala mer än på MIO... Så inga fynd för någon av oss blev det där.

Efter dessa bestyr så följde Sofie och hennes hund (bilden ovan) Lysse med hem till Norderåsen och vi käkade middag tillsammans.

3 kommentarer:

 1. Åk tillbaka o köp det=)
  Åh jag hade oxå velat gå på årsstämman....
  Ja, jag gillar INTE när bilarna krånglar, har ju funkat hyfsat hitills men när den dör, då är det inte kul. Speciellt inte när man bor där man bor...

  SvaraRadera
 2. JA! EMMA!jag ser också att du skulle ha köpt de! Men åk å kolla på lördag. de har öppet mellan 10-13! var där direkt!!!! Å KÖP DET! Kram Kolla min blogg på DE FINA KUDDARNA JAG SYTT IDAG!!!

  SvaraRadera
 3. Jenny: Ja kanske ska ta å göra d... Skit trist med bilstrulet! Hoppas det är ett billigt och lättåtgärdat fel!

  Sofie: som jag skrev till jenny, eventuellt. Nu ska jag ín och spana på dina kuddar! :-D

  SvaraRadera