torsdag 25 februari 2010

Noliamässan

Idag har jag, min klasskamrat Jenny och vår lärare Ida jobbat på Noliamässan och representerat vår skola och utbildning. Med oss hade vi tre URSÖTA killingfröknar! Jag säger bara, ballare djur får man leta efter! En månad gamla och ändå totalt kavata. Oberörda av alla människor och ljud! De bara lekte, hoppade och gosade. Tror ni jag fick se många leenden idag och höra många ÅHHHHH va söööööta....? :-)


De tyckte det var en höjdare när vi böjde oss ned för direkt hoppade de upp på ryggen! Ballt att de är så viga redan som småpaltar!


Riktiga dragplåster och glädjespridare. En tjej sa till mig att hela mässan sög, men att killingarna gjorde besöket helt värt det ändå :-D
De var enna riktiga höjdhoppare också, och gjorde jag vet inte hur många krumsprång.
Först försökte vi hålla dem kvar i hästfinkan. Efter en stund blev dock alla tre med den svarta killingen i spetsen helt oregerliga och ville bara UT och upptäcka sin omgivning. Vi satte på dem balsnören ifall de skulle begé sig på en allt för lång tur, men efter en stund märkte vi att de höll sig till oss och finkan så de var inga problem att ha dem lösa.
Jenny med fröken grå.
Fröken vit.

Att hoppas upp på ryggen var som sagt ett riktigt lyckogöromål.

Efter att ha hälsat och lyssnat på massor av människor och ljudligt ropat ÅHHHH blir man lite trött och vilar sig en stund under värmelampan. Vi matade dem även med varm välling. En publikhöjdare till.

Dagen var otroligt lyckad och vi delade ut jag vet inte hur många brochyrer! Att dessutom höra TACK, när man lämnar ut brochyrer till pappersöverhopade ungdomar säger ju en del :-). Det var många som verkade bli entusaistiska till vår utbildning, vilket såklart är förståerligt eftersom den är skitkul!

När jag hade tinat upp hos Anders föräldrar där hundarna får vara de dagar vi båda är borta länge, så åkte jag hem för att begé mig ut på en ridtur. Vi gallopsade så mycket att jag aldrig hann börja frysa. Det är ljuvligt att temperaturen skall stiga till helgen!

Må väl alla! <3

7 kommentarer:

 1. Så avis på dig som fått va me sådana sötingar,blev muksjuk till tusen.
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Grett att få representera utbildningen, och på ett sådant sätt=) Vart var denna mässa? Vilken sorts mässa?

  Hoppas allt är bra annars...för länge sen vi sågs, huuva! Varma kramar...

  SvaraRadera
 3. SvärNina: Vet inte va muksjuk betyder, men jag blev också muksjuk av dem!!! :-D

  Karin: Noliamässan är en stor kringresande utbildningsmässa där högskolor, universitet och andra typer av utbildningar kan göra reklam för sina skolor och utbildningar. Jag tror det började i Umeå, och sedan spred sig till fler städer. Den var ute i hallen på gamla F4 på Frösön där även bilmässan och andra mässor brukar vara numera. Håller med om at det var för länge sedan vi sågs. Tänker ändå mycket på er. Nästan varje gång det är mörkt och jag ser ljusen i Husås faktiskt! Hälsa familjen! Kram.

  Jenny: Tack själv! Jag blev så glad at du också var med!

  SvaraRadera
 4. Muksjuk= Gossjuk, kramsjuk, kelsjuk :-)

  SvaraRadera
 5. Måste instämma - Ååhhhh vad sööööta!
  Jättefina bilder som jag blev så glad av att titta på!

  SvaraRadera
 6. SvärNina: Vilket gulligt ord! :)

  Eva H-höjden: va roligt! Alla som såg killingarna drog på munnen! Djur har en särskild förmåga att få de flesta männiksor på bra humör.

  SvaraRadera