söndag 29 november 2009

Ett 70 år gammalt kolapapper


Idag när Anders öppnade upp en redan befintlig dörrkarm till en att bli en större dörrkarm föll detta lilla kolapapper ut, tillsammans med sågspån som använts till isolering. Vårt hus byggdes av Olle och Ester Sundberg år 1937. Det betyder att det med stor sannorlikhet hamnade i sågspånet för över 70 år sedan och har legat där sedan dess. Om Olle och Ester slängde in det med flit är och förblir ett mysterium... Undrar vem av dem som gillade lakrits?

I övrigt har har det varit en trevlig helg. Jag red ut på en fin tur på tinkerstoet Guinness. Vi har stökat på hemma en del också. I helgen satte vi upp den lilla julstjärnan i lagården. Det ser så mysigt ut när man tittar ned och ser att det lyser i fönstret. Vi satte även upp julgransbelysningen i den lilla granen på framsidan.

Idag trimmade jag även igenom hundarna. Norma och Silver skall få en annan form på ögonbrynen, så just nu är deras ögonbryn ganska korta.

Kvällen spenderades hos vår svåger eftersom han nyligen har fyllt år. Smörgåstårta slår det mesta!

I tordags hade vi glöggknytis i Grytan hos en klasskompis. vi provsmakade alla möjliga och omöjliga glöggsmaker och hade det väldigt trevligt tillsammans.

Det nya badrumsskåpet har även åkt upp på väggen på wc. Världens snyggaste badrumsskåp om ni frågar oss!

Hoppas ni alla haft en fin 1:a advent!

2 kommentarer:

  1. Läckert med det gamla lakritskola-papperet...som till råga på allt heter SAMBO såg jag ;)

    SvaraRadera
  2. Christina: Jag googlade faktiskt på namnen. Fick bara en träff på tradera på en redan borttagen annons. Kanske ska göra ett nytt försök.

    SvaraRadera