onsdag 24 juni 2009

Vänner och "nästangrannar" på besök.

Igår eftermiddag fick vi besök av våra vänner Markus, Elisabeth och deras hund King. :-)
King är en riktig Charmör. Norma verkar ha fallit dit men Silver är inte lika lättlurad av unga charmörer. Hon säger bestämt ifrån när hon anser att King blir för intim.
Dessa tre hundar har väldigt roligt när de leker och rejsar med varandra!
Senare på kvällen åkte vi ned till grannsamhället Häggenås och spanade in Markus och Elisabeths nyinköpta HUUUUUS!!! Det var så schysst! Huset är byggt 1954 och designen inne i huset är kvar i 50-tals retro staylen! Huset hade allt! Matkällare, garage, tvättstuga, lådor och fack för allt man behöver! Trädgården var full av vackra rabatter och perenner. Bakom huset finns en jätte fin glasveranda! Jag vart förvånad över alla rum och ytor. Huset var MYCKET större än jag trodde innan jag gick in och spanade.

2 kommentarer:

 1. Jag älskar 50-talshus, de är ofta så väldisponerade som du skriver...och rätt mycket fräcka lösningar och otroligt gedigna material.
  Det enda som brukar vara trist är de små ynkepyttiga köken. De är för små helt enkelt.
  Men resten - mums!

  SvaraRadera
 2. Christina: Du har alldeless rätt i att köket var litet... :-)En supergrej i 50-tals kök är att det nästan alltid är Kallskafferier! Hur bra som hälst! varför slopade man dessa!!?

  Jag tycker sådana hus, och lägenheter är så charmiga! Min farmor lägenhet var just i samma bevarade stil och även det lägenhetshuset var byggt på 50-talet. Allt har en given plats!

  I husets jordkällare var det t.o.m byggt en potatisbehållare, en sådan som finns i mataffärerna!

  SvaraRadera