fredag 26 juni 2009

Premiärdopp

Denna dag har bjudit på värme. Mycket värme. Underbar värme! När kvällen kom med den svalare luften i sällskap tog vi oss alla fyra en cykeltur ned till Norderåsensjön.

Hundarna var by the way helt grymma på att springa bredvid våra cyklar. Norma har aldrig tidigare gjort det då vi ansett att hon var för liten förra sommaren, och Silver vet vi inte, troligtvis har hon det. Men hur som haver så betedde sig båda hundarna som om de aldrig gjort annat än springa bredivd cyklar och anpassa sitt tempo! Good dogs!
Silver och Norma var tillskillnad från oss, riktiga badkrukor! Det slutade med att hundarna befann sig kvar på bryggan när jag och Anders njöt av årets första dopp!4 kommentarer:

 1. Härliga bilder! Kul att det fungerar att vovvarna springer bredvid cyklarna. Jag håller på att "köra in" Pebbels vid min cykel, hon får lite för bråttom nät jag cyklar, men snart så... :)

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Dark and twisted: Ja det var roligt att det gick så bra på en gång! Jag funderade på en "springer" - en fjäderanordning man fäster i cykeln. Men detta med att bara hålla kopplet i handen fungerade jätte bra! Det är ju bra att man då också bara kan släppa hunden om det skulle vara på väg att gå illa.

  Med din träning så dröjer det nog inte länge förren ni cyklar tillsammans som två synkade blåbär! :-) Kram!

  SvaraRadera
 3. Vilken fin bild, den där sista!!!
  Lurvig ska vara en vattenapporterande ras, men han står helst på land när matten badar. Inget trevligt alls att bli blöt i pälsen ju ;)

  SvaraRadera
 4. mossfolk: Det är verkligen stora skillnader på gillande vs ogillande när det kommer till hundar och bad...

  Min gudmors flattar fullkomligt ÄLSKADE att bada! De slängde sig i sjöar och hav om de fick chansen! Mina vänner Lagotto rullar sig t.o.m i vattenpölar i brist på simvänligare ställen!

  Men detta var inte riktigt Silvers och Normas melodi...

  Kul att du gillar sista bilden,,, för,,, det gör nämligen jag med! <3

  SvaraRadera