måndag 22 juni 2009

Sommargästerna har anlänt! :-)

Jag blev så glad när jag kikade ut genom köksfönstert idag och fick se att hästarna Bedåra och Lakrits gick och betade hos oss!

Till vänster står Nordsvensktravaren Bedåra. Till höger shettandsponnyn Lakrits :-)

Norma och Bedåra bör känna igen varandra från förra sommaren, men lilla Larits och Norma har inte träffats förrut. Dags att presentera sig för varandra verkar de tycka :-)

Norma var ivrig, svansviftande och glad åt hästarna på baksidan. Vet inte vad Silver anser om våra nya sommargäster. Nyfikna var de alla fyra i allafall!

Hästarna är stora, bäst att blåsa upp sig lite... Mycket riktigt, båda hästarna vänder rumpan till och börjar gå åt andra hållet! Silver lyckades visa vem som är äldst även denna gång! ;-)
(Norma, Bedåra och Lakrits är i ungefär samma ålder)

6 kommentarer:

  1. Vad mysigt med hästar så nära. Och vad runda de kommer att vara om ett par veckor ;)

    SvaraRadera
  2. Ahhh, vilka snygga hästar att ha utsikt över!!!! Grymt avundsjuk ;)

    SvaraRadera
  3. Har ni skaffat en till Audi för att sno inredningen ifrån?

    SvaraRadera
  4. mossfolk: Jo närheten till dessa stora vackra djur är underbar! För att de inte ska bli för runda och framförallt inte drabbas av Fång, så får de nu gå på betet i mindre doser...

    Christina: Ja snygga som tusan!

    David: jepp, vi fick den och Persa hämtade den hos snuten i går. Vi har plockat lite småplock från den till den andra Audin.

    SvaraRadera
  5. Härligt med hästar på tomten! :)

    SvaraRadera
  6. Kim: Ja, det är verkligen ett sällskap men blir glad av! Idag käkade vi vår middag ute och hästarna stod några meter bort och spanade nyfiket på oss! Kunde inte låta bli att gå dit och repa av lite gräs och ge dem. :-)

    SvaraRadera