söndag 7 juni 2009

Hämtar Vivi å Eva på station imorgon! :-)

Helgen har varit innehållsrik. I fredags tog min kompis Kristin från Borlänge sin examen och blev därmed utexaminerad nykläckt socionom. Mycket duktigt gjort! Vi uppvaktade henne på Frösön och sedan fick jag, sambo och hundarna knoppa i hennes studentlya. Det var en liten tillbaka blick då jag som nyinflyttad Östersundsbo bodde i just det studentlägenhetshuset på Frösön...

I Lördags var det dags för fest i NOrderåsen igen. Jag sitter ju med i byns festkommité och är en av fyra som ordnar alla festevent. Vi hade tacobuffé, trubadur och pubkväll i föreningshuset. Vi har fått en egen hemsida till Föreningshuset här i byn! Adressen är www.nordanborg.se
Gå in å kika om andan faller på!

Idag var det städ som gällde. Efter käkade vi nere hos Jeanette och David. Efter middagen åkte vi ned allihopa för att rösta.

Imorgon är det Måndag och jag ser galet mycket fram emot just denna måndag. Klockan 7 skall vi vara på Östersunds centralstation för just i denna stund sitter nog Eva och Vivi och pratar på tåget på väg hit!!!

Jag, Eva och Vivianne är barndomsvänner. De, och även mina andra vänner från stan är en av de saker jag saknar mest hemmifrån... Men NU KOMMER DE OCH VÅLDGÄSTAR OSS!!! I Infernot i Norderåen! :-) :-) :-)

EVA OCH VIVI

Bilderna är tagna av bl.a Vivianne Meza Montanari, Eva Andersson och Hanna Jansson.

3 kommentarer:

 1. YES, GIRLPOWER!!! Och vilket häftigt foto, det näst sist...så snyggt!

  Ha det superbra tillsammans, du och dina tjejvänner!

  SvaraRadera
 2. Tänkvärd mening du skrev hos mig. Den tar jag till mig.

  Härligt med vänner, hoppas att ni får det superkul!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Christina: Tack! Håller med om att bilden är häftig! (inte min förtjänst å det inte är jag som fotat)

  Dark and twisted: Tack! :-)

  SvaraRadera