måndag 15 april 2019

Fix på föreningshuset Nordanborg

I lördags träffades jag, Anders, barnen, Jeanette, Elsy, Janne och Irene på föreningshuset Nordanborg. Dvs några ur årets styrelse samt Anders.

Det fanns en del fix att göra så vi styrde upp en liten fix och hamburgeträff.

Under scenen skall tydligen alla stolar och bord få plats om man organiserar dem rätt. Så har det dock inte sett ut på länge då en uppsjö av lösa stolar stått här och där i huset. Sagt och gjort. Vi öppnade facken under scenen och drog helt enkelt fram alla bord och stolar. Det visade sig vara ganska skitigt under så vi dammsög under scenen och i de långa lådor som stolarna staplas i.   Sedan slog vi v¨ra kloka huvuden ihop och fann ut en lösning så att alla bord och stolar nu får plats under scenen.

Kranen Anders köpt till städskrubben passade tyvärr inte men den skall bytas och monteras. Vi lyckades även få upp ett stort dokumentarkiv som stått och varit låst och oanvänt i många många år. Dokumenten har lämnats för genomgång till byns hembygdsförening.

Vi har även fått en hurts till skänks som rengjordes och ställdes på platsen för förvaring av barnrelaterade saker. Även ett gäng krokar för hopprep sattes upp.

Vidare har vi köpt genomskinliga plastbackar med lock som vi stuvade över grejer i och märkte upp innehållet i efter min och Jeanettes megastädning av förrådet och städskrubben när vi bla slängde 35 år gamla kemikalier och bland annat.

Vi fick en trevlig eftermiddag tillsammans.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar