onsdag 5 september 2018

Vardagbestyr

Vardagen rullar på här hemma. Vi har varit på inskrivningsbesök på BVC för Tage. Dagny passade på att bygga sitt livs högsta torn under besöket. Storasyster var så duktig att hon fick ett klistermärke. På röntgen fick hon en bil för där skötte hon sig också bra tyckte sjuksköterskan. 

Vi har ätit Tage-tårta och sopplunch tillsammans med barnens farbröder Lennart och Svein och barnens farmor och farfar för att fira Tages ankomst. Jättetrevligt. 

Vi går hundpromenader i sakta mak (iallafall när jag följder med). Anders ägnar Dagny lite mer tid och jag tar mer hand om Tage, vilket blev det enklaste när jag ammar. 

Vi är hemma en del och åker ibland in till stan och uträttar ärenden. Dagny hjälper oss med olika saker. Diska, dammsuga, torka bordet, byta på Tage, duka osv. Sen leker hon en hel del inne och ute. Sitter i sandlådan, öser med vatten osv. 

Att ha fått en lillebror är både roligt och lite trist. Han tar liksom ganska mycket tid och uppmärksamhet i anspråk. Fast han är gullig också och Dagny vill gärna trösta honom och lånar ut sin älsklingsapa till honom när han gråter.    


Tage 12 dagar gammal. 

Dagnys favoritapa A-A rider på dinosaurien WAOOOW.





Jag ska borsta dina tänder mamma! 

Kalvarna på gårdagskvällens promenad var storbjudna.
Dom ville varken ha kaka eller gräs som vi repade till dom.  



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar