onsdag 15 juni 2011

Promenix med Silvers gode vän.

Idag blev det en tur med hundar och rygga till grannbyn. Där mötte vi upp med A och hennes två hundar. Med fyra doggisar och en kaffetermos tog vi oss en skön promenix.

Amos är inte vilken hund som helst. Han är en gammal gentlemannamässig Finnstövare och tillika Silvers gode vän. Kanske är det just de gentlemannamässiga egenskaperna som gör att Silver verklgen är förtjust i denna nobla herre.

Eftersom A har tre katter, och helst ser att dessa finns kvar i livet, så brukar de två seniorerna Amos och Silver få spendera tiden ute i samma hundgård där de leker på gamla hundars respektfulla vis... ;)

Silver och Norma i prunkande sommargrönska.

En fin vy mot Österåsen med nyslagen vall dök upp under skogspromenaden.

Kenzo och Amos.

Silver

Kenzo och Amos.

Norma och Silver

Amos brukar inte florera i min blogg (kanske detta är första gången). Dock så träffar jag på denna gamla hund (som skulle kunna heta Trofast) ganska ofta. Det är något speciellt med honom som gjort mig väldigt förtjust. En riktigt mysig karaktär!

Norma

Kenzo och Amos igen.

3 kommentarer:

 1. Vad gick du för väg? Gick du till Häggenås? Nyfiken..

  SvaraRadera
 2. Kul att du använder din nya rygga :) Den får du ta med till mig Så ska vi också fika, fast på fjället :) kram

  SvaraRadera
 3. Vintertass: Nope, tog bilen till H-nås, men därifrån gick vi kringelikrok i skogen. Det blev en runda och vi kom tillbaka vid kyrkan. Hoppas vi ses på tisdag!

  Sofie Nyman: Löööööve den nya ryggan! Ser fram emot fjället med dig min fjällgalna vän :)

  SvaraRadera