söndag 5 juni 2011

En student

Anders systerdotter har tagit sin studentexamen. Hon skrev sitt specialarbete inom ett mycket aktuellt ämne, nämligen ideal. För en tid sedan var vi till Jamtli (Jämtlands motsvarighet till Skansen), och lyssnade på hennes presentation, samt tittade på fotoutställningen som hänger ihop med specialarbetet. Väldigt bra tycker jag!

Mottagningen ägde rum på sommarcafét Stocketitt på Frösön. Solen strålade och utsikten var vidunderlig.
En fin dag med Anders familj. (Flaggan är såklart den Jämtländska...) ;)

5 kommentarer:

 1. Mysigt med studenten! Här i stan går den av stapeln på fredag.
  Och på Jamtli var jag lillpiga som liten :)

  SvaraRadera
 2. Åh, härliga student!

  Vilket härligt bord ni fått tag på också. Det såg så där skönt robust ut. Som ett sånt bord som klara av även den vildaste middagsdiskussion!

  SvaraRadera
 3. mossfolk: ha, vad roligt att få jobba som pigstatist som liten! Nu undrar jag ju såklart hur det kom sig... :)

  metamorphosis: Ja, man blir nästan lite nostalgisk, veckan efter min egen student började jag jobba på KF-lager i Bro, det var en rolig arbetsplats tack vare alla sköna typer som jobbade där... Bordet är underbart och det väcker nyfikenheten över vilka alla otaliga männiksor som befunnit sig runt det, och ´som du sa, alla diskussioner som förts... Man kan ju slå n även i bordet utan att riskera ett bräck iallafall...

  SvaraRadera
 4. Emma R; Det var mamma som fixade när vi var på husvagnssemester där uppe. Och det passade mig som handen i handsken :) Springa runt i lillpigekläder, niga artigt åt de vuxna, ränna runt som "bullerbybarn" vakta getterna, mjölka för hand och en massa annat. Åh så roligt jag tyckte att det var :)

  SvaraRadera
 5. mossfolk: Låter som rätt barn på rätt plats!

  SvaraRadera