tisdag 14 april 2009

Sista heldagen i Stockholm.

Anders, Faran och hundarna tog pendeln in till stan och spankulerade omkring.


Mean while... Åkte jag, mamma och min Gudmor till Upplands-bro ryttarförening. Samma ridskola som min mamma skrev in mig på när jag föddes... Det har börjat gå upp ett ljus för mig. Mamma satte mig i kö på en ridskola och min Gudmor tog med mig på Älvsjömässans stora hundutställning första gången när jag var 7 år gammal... Hmmmm, det verkar som om de hade en plan angående i vilken riktning mina intressen skulle ta!?... :-)

Detta är min mammas favorit i stallet. Hon passade på att ge honom en morot när hon presenterades oss för varandra.

Detta är hästen jag red. Hans namn var Tummeliten. Tur för honom att hans namn var missvisande... ;-)

Här står mamma och fixar till sadelgjorden på hästen hon skulle rida. Vi red först ut en sväng i skogen, och avslutade med lite markarbete på utomhusvolten. Det var jätte roligt att rida tillsammans med mamma igen!

Kvällen avslutades i Solna hos min bror och svägerska som bjöd oss på middag. Dit kom även min syster med sambo!

Dagen efter steg vi upp tidigt för att hinna göra ett stop i Bålsta på en veteranmarknad. Gick och kikade runt i massor med kartonger med gamla bildelar. Vi gjorde ett fynd på marknaden. Tro det eller ej, men det var inget bilrelaterat! Det blev en ny postlåda i amerikansk tappning! Mkt snygg!

Under hela vägen hem hände två lustiga grejer. Det ena var att vi hittade världens tuffaste rock n roll matställe i Sandviken. Utifrån såg det ut som vilken sunkig pizzeria som helst. Vi tvekade med gick ändå in eftersom vi var utsvultna. Innanför dålde sig ett super fränt ställe! Monroes i Sandviken besöker jag gärna igen!

Det andra var att vi blev MOONADE ÅT!!! Kanske vår husvagn vi hade på släp gav upphov till denna lilla incident! Husvagnen fick vi ialla fall hem välbehållen. Vi tog de mindre inlandsvägarna för säkerhets skull!

Veckan i Stockholm har varit helt strålande från början till slut!

4 kommentarer:

 1. Härliga vår/husvagns/hund/vän/promenad/familje/mys-bilder!

  Ser ut att ha varit helt fantastiskt!
  Saknar dig, hoppas allt är bra.
  Själv är jag lite låg men stabil trots omständigheterna. Begravningen är tills vidare planerad först den 15 maj, så får vänta med att själv möta våren i söder till dess, hade ju tänkt åka ner till valborg annars.
  Massa kramar!

  SvaraRadera
 2. Oj vad härligt att upptäcka din blogg! Här finns hur mycket som helst att drömma sig bort bland!
  Eva

  SvaraRadera
 3. Och jag blev nyfiken på vem och var någon moonade ;) ?
  I någon bil som passerade?

  Härligt Sthlms-besök i varje fall.

  SvaraRadera
 4. Erica: Jo, det var trevligt! jag tänker på dig och tycker det är skönt att veta att du trots de tråkiga omständigheterna mår okey. Kram till dig!

  Eva H-höjden: Vad roligt att vi kan ha ett blogutbyte!

  Christina: Mooningen gick till så att det körde om en röd minibuss full med glada människor. Rätt som det var åkte en vit rumpa ut genom rutan och både jag och Persa kunde inte låta bli att börja gtapskratta! Efter första förvåningen lagt sig!

  SvaraRadera