lördag 1 januari 2022

Nyårsafton

Så var den här. Sista dagen på året. Ett ganska jobbigt år för oss. Men också ett år där vi tagit tag i och fått hjälp med olika saker. 

Vi har också fantastiskt mycket att var tacksamma och glada för! 2 underbara friska barn, 4 underbara friska fyrfota vänner. En underbar liten gård i en fin by. 

Vänner, familj, jobb, prima farkoster, varandra. Året 2021 var året då vi efter många år äntligen slog till och skaffade en snöskoter. Vi for till Skåne på semester och fick en vecka utan barn för första gången sedan vi blev föräldrar. 

Vi har varit mycket hemma, vi har varit väldigt mycket småbarnsföräldrar. Lite stressade och trötta. Jag ser med förhoppningar fram emot, och välkomnar det nya 2022!

Självaste nyårsafton bjöd på fint väder. Vi tog en skotertur till vindskyddet vid sjön och fikade. Vi lagade enkel men god mat. Vi eldade tomtebloss och njöt av att ingen i hela byn brände raketer, vad vi märkte iallafall. Vi tittade tillsammans på filmen Encanto och mumsade glass och godis. Två trötta barn somnade lätt på nyårsnatten. Jag och Anders stannade uppe lite till, smög ut till stallet med hundarna och gav hästarna nattamat. Avslutade med att titta på vuxenfilmen The Commitments

By by 2021, Hej 2022!
























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar