onsdag 19 juli 2023

Återbruk i hundgården

Min goda vän Anne-Lie och hennes man Christer har under åren haft många hundar. Mest Älghundar och olika Stövare men även Schäfrar, tax mm. 

De har just byggt ny hundgård till sina nuvarande hundar, Collien Tammas och Drevern Pricken och har ställt iordning en hundgård som hänger ihop med huset. Hundarna kan bara gå direkt ut från huset. 

De har därför rivit sina tre stora äldre hundgårdar och skänkt bort allt hundgårdsstängsel. Jag hade glädjen att få överta deras gamla hundtorn och ett av de gamla hundborden som Christer snickrat. 

Igår monterade Anders fast tornet i vår hundgård och idag målade jag det i faluröd slamfärg. Det blev så fint så jag fortsatte av bara farten att måla allt annat också med ett lager rödfärg. Det hade börjat skina ur så det var dags. Vindskydd, stolpar och vedboden. 

Hundarna gillar verkligen sitt nya bord och sitt nya torn. Nu ska vi bara in med isolerad markskiva till tornets nedre del och en ramp upp till tornets över utkiksplats. 

Det blev så bra! Superglad för dessa återbrukade saker som Christer tänkte riva bort och köra och slänga om ingen hade tagit rätt på det.   











 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar