måndag 6 maj 2019

Vår helg

I fredags efter hundpromenad och kvällsmat var det dags för det obligatoriska fredagsmyset! Glass, popcorn och påskgodis till filmen Ice age. Fredagsmys är så himla trevligt och vi alla uppskattar det verkligen. 

På lördagen tog vi alla en gemensam långpromenad med hundarna bakom byn. Anders drog Dagny i vagn och jag bar Tage i selen. 

Därefter körde vi mot Gällö och våra vänner i Sörviken. På vägen stannade vi till på Lillänge och köpte nya skor och ofodrade gummistövlar åt Dagny. 

I Sörviken bjöds det på fika, lek, garagespan och middag. Vi hade jättetrevligt och barnen lekte bra ihop, nästan hela tiden. Deras pojk är född samma år som Dagny och deras dotter samma år som Tage. 

Söndagen blev en hästig dag. Dagny red lektion och jag red ut med Petra. Anders kockade god kyckling till söndagsmiddag och var glad åt några garagetimmar på förmiddagen. 

Jag passade även på att klippa håret på Anders och Dagny. Naglar och klor klipptes, hundarna fick tandsten bortskrapad och imorgon kommer hovslagaren.  

Vilken bra helg vi fick!  





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar