fredag 22 maj 2015

En sköna Maj cocktail

Trots att det fina Majvädret lyst med sin frånvaro så har månaden bjudit på mycket trevligheter.


En dag när vi for till en avlägsen by för att köpa hö till hästarna berättar Nisse att det tidigare stod en gammal Singer ute i en dunge. Bilen syntes inte längre men när vi kom från andra håller så dök den upp. Självklart var vi tvungna att stanna för spana in den närmare.  


Av höproducenterna fick jag en kartong med Ankägg. Igår testade jag och Anders ett vändstekt ankägg till middagens korv. De var mycket goda och hade en lite annan smak än hönsägg. 

När raggarbilsabstinensen blev för påtaglig ägnade vi en fredagskväll åt att åka på stan, lyssna på bra musik, dricka pilsner och trevliga samtal med vännerna. 

Helt plötsligt i mitten på maj tittade jag ut på morgonen och möttes av denns vita syn! Skönt att snötäcket försvann lika snabbt som det kom! 

Vi har även varit på AW med gamla och nya kamrater. En mycket rolig kväll som började med en god buffé på Cuprum i stan. 

Anders har pysslat en del med däck och fälgar till 56:an. Till följd av fjolårets punktering i Boden så har han köpt två nya bakdäck. Fälgarna har Anders centrumvänt, dvs gjorde dem djupare och sedan målades de i samma kulör som bilen. Fin uppdatering inför sommaren och morgondagens Springmeet! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar