onsdag 3 juli 2013

Kursavslutning med Silver

Ett härligt gäng med två- och fyrbenta hade sista kurstillfället igår. Hundarna bestod av en salig blandning från valpar till Silver på 11 år. Sophie på K9 Ability hade som vanligt många olika sätt och klura ut problem oavsett ras, ålder, mentalitet och vad hundägaren och hunden behövde öva extra mycket på.

Vi gjorde många gemensamma övningar men fick också mycket individuell vägledning. Vi alla lärde oss nog många nya saker och fick med oss råd om hur vi var och en av oss kan träna vidare nu när kursen är slut.

Vid sista övade vi bla. skvallerträning samt en del passivitetsövningar, bla. den sk ryggsäcken, som några av bilderna nedan illustrerar. :-)

Mina mål med gamla Silver var egentligen att främst ha roligt tillsammans med henne. Samtidigt har jag fått en mängd tips på bra saker att träna, både för att förbättra vardagen, men också att ha som en hjärnjumpeaktivitet med både Silver och Norma.

Silver bara älskar att träna, hon blir mega kontaktsökande i träningssammanhang. Tur att man har två godisfixerade hundar!
 
Nedan följer Häggenås och Norderåsens stjärnor, tillika kursdeltagare!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar