måndag 1 november 2010

Hundmat i tiden.

HEMMAGJORT FÄRSKFODER:

Naturligt, närproducerat, miljövänligt, djurvälfärd, småskaligt, ta till vara, genetiskt riktigt. Ord i tiden, eller hur!


Dessutom finns det två mycket sugna hundar... :-)

8 kommentarer:

 1. Hade vi bott grannar så hade vi kunnat göra korv tillsammans, tänker jag när jag ser bilderna ;-)
  Åh vad det ser härligt ut i ert kök! Så himla duktig du är, har du alltid varit haj på sånt här?

  Precis innan vi började mussanera, och sedan blev av med vårt kök, hade jag köpt hem grejer för att göra blodkorv. Gissa vad jag ska börja med när köket blir klart?

  SvaraRadera
 2. Håller med Chris. Vad duktig du/ni (känner igen Anders hand) är. Silver ser ut som en god arbetsledare.

  SvaraRadera
 3. Christina:
  Korv lät kul!. I ärlighetens namn har jag inte varit haj på dessa saker. Inte riktigt nu heller. Anders är ju en drivande faktor också... :) Du får flytta till Jämtland Christina, så jag får ta del av ditt kulinariska kök. Såg dina dimsue- tortellini lookalikes. De såg sjuuuukt goda ut! Mums!

  Karin på FOX: Du ser rätt, Anders är driven och entusiastisk i allt detta. Om jag vill göra honom upprörd brukar jag säga att han är en "gröna vågare"... ;) Silver har följt arbetet med ett outtröttligt intresse...

  SvaraRadera
 4. Va kul det ser ut! Skulle vi inte kunna leta reda på en styckningskurs i vinter o gå tillsammans?! Det är ju barnsligt kul att ta reda på kött men jag skulle vilja lära mig mer... Kanske en helg med korvstoppning?

  SvaraRadera
 5. Sara: Det låter som en mycket god idé! Hojta till om du finner en sådan kurs!

  SvaraRadera
 6. Sara igen: Även jag kommer såklart hålla utkik efter en sådan kurs! :-)

  SvaraRadera
 7. He he, jag hänger nog kvar här i Bergslagen, men hoppas du och Sara kommer igång med korvtillverkning, för det är himla roligt...och så gott.
  Hojta till om du vill ha min korvreceptsamling!

  SvaraRadera
 8. Christina: Korvrecept lät ju som en höjdare om vi kommer igång med att göra korv! Vilket vänligt erbjudande! Jag hojtar till om/när det blir aktuellt!

  SvaraRadera