tisdag 30 november 2010

Heavenly massage...

Idag utnyttjades mitt presentkort på 1 timmes massage hos Jemtknådarna.
Jag fick det av Anders för en tid sedan, (värsta bästa presenten).

Dääm va skönt det var!!! Det var i en lugn lokal med mycket levande ljus, doftoljor, och harmonisk musik. Väldigt proffesionella och kunniga massörer.

Jag fick en hel massa muskelspänningar upplösta och känner mig så skön i kroppen nu.

Mer massage åt Emma framöver!

En hemliget är att jag faktiskt själv gått en massagekurs. Det gjorde jag av en enda enledning, nämligen att jag själv skulle få massa massage under kursens gång. Den delen av kursen som gick ut på att lära oss grepp för att massera andra var så tråkig.

3 kommentarer:

 1. Åh så mysigt - och så länge sedan jag fick massage kom jag att tänka på. Det är verkligen gudaskönt att bli masserad.

  Jag garvar åt din uträkning att själv få MASSOR av massage när du gick den där kursen ;-) Jag tycker också det är aptråkigt att massera andra, tröttnar efter två minuter.

  SvaraRadera
 2. Christina: Om det var länge sedan du var på knådning så borde du unna dig det snart tycker jag! Jag njuter av varje sekund, och ser redan fram emot ett nytt besök framöver någongång. Visst är det BOOORING att massera andra! Det sämsta jag gjort var att berätta för syrran att jag gått den där kursen... ;-)

  SvaraRadera
 3. Jag minns nog dina halvhjärtade handgrepp när det var din tur att stå bredbent bredvid massagebänken och hur du lyckligt blev avbytt för att lägga dig ner och knådas.

  Men kommer du ihåg han som gjorde en "emmereverse", den jobbiga, gigantiska, ständigt småkåta snubben som uppenbarligen hade stor behållning av att massera snarare än att masseras, UUÄÄÄ han hade jag glömt, vilket slem.

  SvaraRadera