torsdag 28 oktober 2010

Kalendertik 2011 & Diplomerad slyngelhund!

I nästa års schnauzerkalender fick Norma bli Maj-motivet. Tack säger matte som fick ett exemplar av kalendern för "besväret" att skicka in bilder på snygg-Norma... :-) Väldigt många fina schnauzerbilder i kalendern i övrigt också såklart!

För alla er som känner att en sådan kalender måste jag bara ha finns den nog att beställa på http://www.schnauzerringen.se ... ;-)

Förra året prydde både Norma och Silver framsidan av 2010 års schnauzerkalender, men i år är "bara" Normisen med och förgyller människors Majmånad.Till vänster ligger Norma och myser i Vemdalsfjällen, och på högra bilden sniffar kvigan Klara-Bella på henne.

Ikväll var även det sista tillfället av vår slyngel- och vardagslydnadskurs till enda. Vi träffades denna sista gång och tränade olika saker inne på Stortorget i Östersund.

En mycket givande kurs. Så givande att jag nu anmält oss till en tävlingslydnadskurs i januari för samma instruktör! det fanns inte jätte många platser så jag hoppas att vi kommer med!

Kan även inflika att efter två timmars träning idag var duracell-Norma på G in i det sista... *duktig duracellhund* och *stolt matte*... :-)

4 kommentarer:

 1. Vilken pudding som pryder månaden Maj!
  Underbart lantlig miljö på bägge bilderna. Me like!

  Och hundkurser är så kul, hoppas ni kommer med på nästa kurs!

  SvaraRadera
 2. Fin kalenderflicka! Grattis till både hund och fotograf.

  SvaraRadera
 3. Klart du har all rätt att vara stolt över familjens lurviga fyrfotningar!

  SvaraRadera
 4. Christina: Tack!, jag tror vi kom med på tävlingslydnadskursen för jag fick svar på mailen. Hoppas hoppas!

  Karin på FOX: Tack Karin! (som lärde mig att prylen skall vara i mitten av bilden... ;-)

  metamorphosis: hihi, *stolt* ! :-)

  SvaraRadera